Åbent hus og studerende for en dag

• KOM TIL ÅBENT HUS - OPLEV LIVET PÅ SKOLEN.
  • Mød studerende, lærere og studievejledere og få et kig på skolens klinikker, laboratorier, instrumenter og lærebøger.

Du har også mulighed for at blive studerende for en dag og opleve hverdagen på dit drømmestudie.

Klinikassistent- og tandteknikeruddannelsen holder Åbent Hus

• 11. oktober kl. 15-18
  • 2. november kl. 15-18

• 10. januar kl. 15-18

Institut for Odontologi og Oral Sundhed
Aarhus Universitet
Vennelyst Boulevard 9
8000 Århus C.
Bygning: 1.610
Lokale: Følg skiltene ved hovedindgangen

Åbent Hus på Tandplejeruddannelsen - U-days 2017

I 2017 finder u-days sted på Aarhus Universitet den 2., 3. og 4. marts. Nærmere program følger, når det er på plads, men der vil blive et fast program fra kl. 13 til ca. kl. 16..

Kom og oplev livet på skolen og mød studerende, lærere og studievejledere. Se skolens klinikker og prøv hvordan det kan være at arbejde i en mund på en af vores øvedukker. Du får også mulighed for at få mere at vide om uddannelsen og snakke med studerende. Desuden byder vi på en rundvisning og en forelæsning i faget anatomi.

Hvis du også vil besøge tandlægeuddannelsen, kan du gøre det samme dag, som vi holder åbent hus. Du har også mulighed for at gå på opdagelse i andre uddannelser, da alle uddannelser ved Aarhus Universitet indgår i U-days. Tag gerne familie og venner med.

Åbent Hus arrangementet foregår på
Institut for Odontologi og Oral Sundhed
Aarhus Universitet
Indgang: Vennelyst Boulevard 9
8000 Århus C.
Bygning: 1.610
Lokale: Auditorium 2 - følg skiltene ved hovedindgangen

Kontakt eventuelt:
Studievejleder Mette Aakjær, tlf. 8716 7859
Studievejleder Anne-Marie Christensen, tlf. 8716 7824

Åbent Hus på uddannelsen til tandplejer er en del af de såkaldte U-days, hvor 25 uddannelsesinstitutioner i Århus slår dørene op, og giver dig mulighed for studieoplevelser på nært hold. Samtidig får du mulighed for at opleve Århus som studieby. Du skal ikke tilmelde dig men blot møde op på de angivne tidspunkter på dit drømmestudie eller i u-house. Læs mere om U-days her

Vil du vide mere om uddannelserne, åbent hus eller prøve en dag som studerende så kontakt

Klinikassistentuddannelsen
Studievejleder Lillian Hansen, tlf. 8716 8285

Tandplejeruddannelsen
Studievejleder Mette Aakjær, tlf. 8716 7859 – træffetid onsdag kl. 14-16 eller efter aftale.
Studievejleder Anne-Marie Christensen, tlf. 8716 7824- træffetid tirsdage 13-15 eller efter aftale.

Den Kliniske Tandteknikeruddannelse
Sektorleder Helga Largren, tlf. 8716 7087 - træffetid mandag kl. 14-16.

Laboratorietandteknikeruddannelsen
Studievejleder Lillian Hansen, tlf. 8716 8285 og kontaktlærer Mikael Røll, tlf. 2899 2087